Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Zomaar een mooie foto #3

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Afgelopen week was het weer feest op de BMW in Frankrijk. Tijdens de demo sessie werd onderstaande foto genomen. De motor is een 2012 BMW S1000RR.

20120731-152602.jpg

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here
  • Bart

    |

    Gave foto Tyl!

    Beantwoord

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl