Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Zomaar een leuke foto – Deel 2

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Vorig jaar vond ik een leuke foto van me (zie: http://www.tyl.nl/?p=111) Deze was zelfs nog een luchtbed waard (Zie: http://www.tyl.nl/?p=115)

Nu was ik laatst aan het buitenspelen op Zolder in België met Martijn. En terwijl ik de Sacramentsheuvel oprijd en ik weer eens loskwam met het voorwiel zag ik een fotograaf staan. Na lang zoeken op het internet heb ik eindelijk de foto gevonden en gelijk besteld.

Het is geen superhoge wheely, maar gewoon een mooie foto.


Klik op de foto voor het origineel.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl