Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Update blogje – De R1 staat er zielig bij

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Het is ondertussen alweer 7 Januari 2011. In de garage staat de R1 helemaal kaal te wachten om weer in elkaar gezet te worden. Alle kappen zijn ontdaan van stickers en liggen te wachten om naar het ontwerp/reclame bureau te gaan. Daar worden ze voorzien van een nieuwe kleur en natuurlijk PepperByte stickers Knipogende emoticon

Ondertussen ben ik aan het sleuten aan de motor. Er zit nieuwe olie in en natuurlijk nieuwe filters. De Akrapovic dempers zijn verwijderd om te laten uitdeuken, hier zitten twee kleine deukjes in. Om door de strenge keuring van de SuperCup te komen heb ik nieuwe bescherm dopjes her en der op de motor geplaatst. De clip-ons vond ik persoonlijk 2cm te lang en deze zijn ingekort. De remvloeistof reservoirs wil ik vervangen hebben en natuurlijk  voorzien van nieuw remvloeistof. Dan rest mij alleen nog een gear indicator te monteren welke al klaar ligt.

Deze gear indicator geeft aan in welke versnelling ik zit. Aangezien ik met de R1 in hele andere versnellingen moet rijden dan de R6 lijkt mij dit geen overbodige luxe.

Verwachting is dat de motor klaar is rond begin Maart. Dan kan ik ermee naar Ruud (RG Tuning) om een basis instelling in de vering te zetten. Vanuit hier ga ik werken naar, voor mij, de beste instelling.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Reacties (1)

 • JD

  |

  Succes in 2011
  makes us proud!!
  je Sponsor

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl