Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

SuperCup 600 Rijnummer 56

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Daar sta ik dan. Één dag verwijderd van mijn eerste wedstrijd van 2013. Mijn motor is er helemaal klaar voor. Dit seizoen rijd ik met nummer 56 op de kuip. Speciaal voor mijn maatje Hugo. De R6 is in een PepperByte jasje gestoken en is voorzien van een datalog systeem met GPS dashboard.

R6 

Helaas was de eerste wedstrijd van het jaar verplaatst. Dit omdat de winterse kou nog steeds in het land was. Dit is niet gunstig voor de grip en met het oog op veiligheid is het daarom verplaatst naar 18 Mei.

De eerste wedstrijd is nu dus morgen, 4 Mei. Ik moet de eerste kwalificaties tijden in de SuperCup 600 A groep. Dit is wel een beetje te hoog gegrepen dus zal waarschijnlijk de wedstrijd in de 600 B  moeten rijden. Dat houd wel in, dat ik meteen sneller dan een 1:55 moet rijden, anders rijd ik de wedstrijd in de CRT 600 groep. Wat ik opzich helemaal niet erg vind. Vorig jaar heb ik de laatste wedstrijden ook hierin gereden en dit beviel mij super goed.

Maandag en Dinsdag ben ik te vinden op Folembray. Hier ga ik twee dagen les geven voor de Vabene racing school.

Voor nu, prettig weekend en mijn eerste race verslag volgt ASAP.

Groetjes Jeroen #56.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl