Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

SuperBike Revival 2015

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

In 2015 wordt er op Assen een SuperBike Revival georganiseerd. Dit is een wedstrijd voor SuperBike motoren van voor 1992. Mijn collega Antal vroeg of ik deze wedstrijd wil rijden op zijn Honda RC30. Deze klassieker, met 750cc V4 motorblok, heeft een paar aanpassingen zoals:

  • HRC Onderdelen;
  • PVM velgen;
  • Carbon SubFrame en kuipset;
  • SP1 voorvering met remmen;
  • Öhlins achtershock.

Rijklaar maar 165Kg en heeft een 120pk aan het achterwiel.

Nu staat hij er nog zo bij:

Antals_RC30

Maar het reglement eist dat de motor een silhouet heeft zoals hij vroeger uit de fabriek kwam. Dus een andere kuipset wordt nog gemonteerd.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Reacties (4)

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl