Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Race Cracks op Mettet

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Afgelopen Vrijdag was ik voorrijder bij www.racecracks.nl op het circuit Mettet (Belgie). Mettet staat bekend op de CorkScrew een erg leuke bocht welke een redelijk hoogte verschil heeft op een klein stukje. Een collega instructeur had zijn SuperMotard meegenomen en ik kon natuurlijk de verleiding niet weerstaan. 😉 Ik heb er een sessie over de baan mee gereden en moet zeggen dat dat wel heel erg leuk was. Natuurlijk ging ik niet snel en de houding is ook niet perfect, maar ik had wel lol. Net zoals mijn eerste circuit dag. Je kent het gevoel vast nog wel. Op het rechte stuk begon hij wat te zwabberen maar dat hoort erbij 😉 Meer achterop het kontje zitten verhielp dit. Nu alleen nog leren sliden 🙂 Misschien ooit ooit, dat ik na het racen hiermee verder ga.

 

 

Labels:, , , , , ,

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl