Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Qstarz BT-Q1000eX Circuit Files – RCN Files voor QRacing Software

Hieronder een overzicht van RCN files. Gebruik deze files als analyse voor jou eigen gereden ronden. Pak steeds een iets snellere ronde tijd om zo te kijken waar je het laat liggen. Om deze files te kunnen gebruiken heb je QRacing nodig. Deze software is te downloaden op www.qstarz.com. Helaas is deze software niet gratis 😉 (Tenzij je een GPS logger van QStarz hebt)

[download_page pop_cat_count=99]

Mail de RCN files naar mij toe met de gegeven zodat ik ze kan toevoegen. Graag zou ik ook de inner en outer lap willen hebben zodat rijlijnen ook bekeken kunnen worden. Dus als iemand deze voor mij heeft 😉 Je kan deze maken door de binnen lijn en buitenlijn te lopen/fietsen.

Email adres: user_email_gfx_14964

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl