Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

PepperBike Introductie – 22 April Lelystad

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Woensdag 22 April was het zover. De motor werd gepresenteerd aan de PepperCrew. Hiervoor was er een ruimte geregeld op vliegveld Lelystad.

2009-04-23 PepperCrew on Leleystad Airport -65 Op vliegveld Lelystad is een museum genaamd Aviodrome. Dit was het decor van de presentatie. Hans Jos Liefhebber kwam enige minuten later op de Dakar fiets. Dit zorgde voor onderstaand plaatje.

2009-04-23 PepperCrew on Leleystad Airport -78Na genoeg foto’s geschoten te hebben werden de motoren naar binnen gereden en was het tijd voor de presentaties.  Hans Jos vertelde over zijn Dakar avontuur en liet mooie foto’s ervan zien. De motor werd uitgelegd. Ik heb erg veel respect gekregen voor Hans Jos. Want even met zo’n roadbook een rondje van tig duizenden kilometers rijden is geen makkie. Dan heb ik het makkelijker. Mijn rondjes zijn gemiddeld zo’n 4.5 kilometer. En fout rijden is niet echt mogelijk.

2009-04-23 PepperCrew on Leleystad Airport -80

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl