Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Ombouwen Gixxer – Deel 1

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

GPS_008Racen is leuk en aan de motor sleutelen is ook leuk. Maar schuren is niet leuk. Helaas is dat toch nodig als de motor een ander kleurtje moet krijgen. Ik had me voorgenomen om het vandaag te gaan doen. Toen ik vanmorgen met een mega kater opstond en ik de jarloeziën open draaide zag ik me toch een lekker weertje. Ik kreeg gelijk zin. Dus de motor werd ontdaan van alle stickers en de kappen + tank heb ik lekker staan schuren. Morgen zal ik ze wegbrengen. Meer foto’s hier.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl