Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Nog 5 Weken

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Afbeelding kaart

En dan mag ik weer beginnen. Tim en ik rijden samen in 1 auto naar Rimini Italië. We hebben een aanhanger gehuurd en deze moet groot genoeg zijn om al onze spulletjes mee te kunnen nemen. Angelo rijdt met zijn eigen vervoer erheen. Op het circuit  zal een camper voor ons drieën klaarstaan. Deze hebben we gehuurd om 3 dagen lang relaxed te kunnen vertoeven. Aankomende Zaterdag ga ik de motor kaal schuren om hem vervolgens Zondag naar de spuiter te brengen. Deze gaat hem compleet wit spuiten. Hoe hij er daadwerkelijk uit komt te zien is nog een verrassing.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl