Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Het jaar 2013

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Goedendag lezers. Het is een tijdje stil geweest op mijn site. Maar ik heb zelf niet stil gezeten. De R1 is inmiddels verkocht en in de garage staat reeds een 2008 R6.

20121213-084848.jpg
Ik ga dus in 2013 weer in de Supercup 600 rijden. Alhoewel het officieel niet meer SuperCup 600 heet maar de OW-Cup 600. Dit heeft te maken met het beëindigen van de samenwerking tussen de KNMV en het CRT. De CRT gaat verder met het organiseren van de wedstrijden maar nu onder de naam OW-Cup. De wedstrijden blijven gewoon gereden worden op Zaterdag. Maar de regels worden iets versoepeld. Daarnaast worden de wedstrijden zelf nu verreden over 13 rondjes. Ja, ik moet dus flink aan de bak om mijn conditie weer op peil te brengen. 1 Januari ga ik, zoals reeds een traditie is geworden, hier weer mee beginnen. Momenteel ben ik bezig met de R6 om een datalogger in te bouwen en een dashboard.
20121213-085132.jpg
Met deze tools kan ik alles uitlezen hoe de motor zich gedraagt en of ik wel hard genoeg rem/gas geef 😉 Daarnaast zie ik tijdens het rijden op het dashboard de sector tijden. Realtime zie ik dus of ik met een snelle ronde bezig ben, of een langzamere. De motor moet nog in een leuk PepperByte jasje gestoken worden. Ik denk dat ik hetzelfde design als de R1 hiervoor ga gebruiken. Deze was immers gewoon mooi. Ook ga ik weer instructie geven voor BMW Motorrad Motorsport (The Race Academy), Race-Cracks en Vabene. Voor de rest heb ik momenteel niet veel te melden.

Groetjes Jeroen.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl