Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Het Jaar 2012

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Zoals jullie wel zien is de website veranderd. De nieuwe layout heeft een profesionelere uitstraling en is voor mij makkelijker om te onderhouden. Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achter laten in het gastenboek wat jullie ervan vinden en eventueel opmerkingen.

In het jaar 2012 wordt er weer met de Yamaha R1 gereden. De veren zijn van de winter geserviced bij Rooske. Daarnaast heb ik een nieuw rijnummer gekregen. Dit jaar staat er nummer 30 op de kuip. De onderkuip is opnieuw gespoten om aan de nieuwe regelementen te voldoen (rijnummer moet vooraan op de onderkuip staan). Nog een paar kleine dingen moeten er gedaan worden en dan ben ik klaar voor de eerste wedstrijd.

Zoals in de agenda te lezen is heb ik mijn eerste wedstrijd op Zaterdag 28 April. Ik rijd nog steeds in het SuperCup 1000 kampioenschap. Mijn doel dit jaar is om meer met de techniek bezig te zijn. Meer verstand van de vering krijgen en meer met de gps logger spelen. Dit moet zich natuurlijk wel vertalen in snellere ronde tijden 😉

Daarnaast ga ik weer instructie rijden voor The Race Academy, Vabene Racing School en Race Cracks. Welke circuits er dit jaar allemaal aangedaan worden is nog niet helemaal bekend, maar voorlopig zijn het: Assen, Zolder, Mettet, Groß Dölln en Alés.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here
 • komkommer

  |

  Ik hou je verhaaltjes bij via RSS, dus de opmaak van je site boeit me niet zo ;), maar ik laat toch maar eens wat van me horen zodat je wel de verhaaltjes blijft schrijven 🙂

  Beantwoord

 • Jeroen

  |

  Hahaha leuk om berichtjes te ontvangen op de verhaaltjes. Daarom doe ik het ook 😉 Ik zal dus gewoon door blijven gaan 😉

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl