Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Gewoon, omdat het kan.

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

De The Race Academy trainingen zitten er weer op. 2 Dagen Assen, 3 dagen Groß Dölln (Duitsland) en 6 dagen Pôle Mécanique (Frankrijk). Het was weer super gezellig met heel veel enthousiaste cursisten. Erg veel ronden gereden op de BMW S1000RR (±488) en lekker gezongen en biertjes gedronken. Daarnaast natuurlijk ge-BBQ’d (aantal keer voor mij staat nu op 16x)’, pizza’s gegeten en bij de Mc Donalds geweest. Iedereen die internet een beetje in de gaten houd heeft mijn foto samen met Hugo wel voorbij zien komen. (Link Oliepeil). Maar wat is nou het verhaal hierachter Winking smile Tijdens de trainingen bij TRAC worden er demo sessies gereden. We doen dan een onderdeel van het circuit rijden FOUT daarna GOED en daarna PERFECT terwijl de cursisten in de binnenbocht staan te kijken. Ik had samen met Hugo afgesproken dat we nog 1 rondje extra zouden rijden en achter elkaar een elbowdown gingen maken. Dit voorstel neergelegd bij Jan en die ging ermee akkoord. Daarna het tegen Ad Kievit gezegd zodat hij er een mooie foto van kon maken. En dit was het resultaat:

DSC_9692

DSC_9693

DSC_9694

Ad, bedankt Smile

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl