Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Eerste probleem met de R6 is een feit

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Na voldoende kilometers gemaakt te hebben met de nieuwe motor ben ik er al helemaal aan gewent. De tijdens zijn constant in de 1:55 op Assen en ik ben nog maar 1 tiende verwijderd van mijn PR. Het zal niet lang meer duren voordat deze verbroken word. Er lijkt een magische grens te zijn op Assen welke ligt bij de 1:55. Veel rijders hebben moeite deze te doorbreken. Maar als dat eenmaal gelukt is gaan de stapjes weer snel. Hopelijk zie ik het licht ook snel en kan ik mij bij de snellere groep rijders gaan voegen. Nou rijd ik momenteel ook geen slechte tijden, sterker nog, afgelopen maandag stond ik continue als eerste op de lijst tijdens een vrije training. Enige die met mij stuivertje wisselde  was ex gp coureur: Cees Doorakkers. En hij reed nota bene op een R1. Nee, zo slecht doe ik het dus niet.

Ik voel me echt al helemaal thuis op de R6. Dat is ook wel te zien aan de foto’s welke er gemaakt worden. De feedback welke ik ontvang over mijn combi pak/helm/laarzen/handschoenen/motor is echt leuk. Iedereen vind dat ik eruit spring en dat het er gaaf uitziet. Kijk, dat is leuk om te horen. En zulke plaatjes bevestigen dat ook:

IMG_1795-border

Maar onderstaande foto’s bevestigd ook dat ik beter moet gaan verzitten en de motor rechtop moet houden. Of iets aan me grondspeling moet gaan doen. Want dit is vragen om ongelukken.

dsc01338

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl