Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Dat was een stil tijdje

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Ik heb de afgelopen maanden helemaal niks meer gepost hier. Dat is toch niet zo netjes van mijzelf en daarom is een goed voornemen voor 2017 dat hier meet geplaatst wordt.

In 2017 rijdt ik nog steeds in de ProCup 600 klasse van de NK OWCup. Daarnaast heb ik in maart een voorjaarstraining geplant in Alcarras (Spanje). De motor is nog steeds de R6 welke eind 2016 volledig gereviseerd is en een nieuwe versnellingsbak heeft gekregen.

Ik zal asap de agenda updaten.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Reacties (1)

  • kredit online

    |

    eu vi na revista do xbox360 um mapa do rdr mostrando tudo: animais,flores,lugares,animais lendarios.lá tambem vi a lista de challenges e alguns cheats que não achei neste site e eu gostaria que vocês os colocassem no site

    Beantwoord

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl