Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

CupRace 5 September 2008 – No Start

Written by Jeroen. Posted in Verslagen

Vrijdag 5 September was er weer een CupRace op Assen. Helaas was deze dag niemand van Team-FR aanwezig. De eerste kwalificatie reed ik als eerste de baan op en reed contineu in de 1:58. Best een lekker begin aangezien ik alleen een tempo van 1:58 dus best aan kan. Ik was lekker aan het toeren en moest nog in me ritme komen. Toen de tijden van de eerste kwalificatie bekend waren zag ik dat iemand een 1:56,1 had gereden. Ik besloot de tweede sessie achter hem aan te rijden en daar waar nodig natuurlijk voorbij te gaan voor een nog snellere tijd. De tweede sessie reed ik de tweede ronde alleen de grindbak in van de GT 🙁 Omdat we met z’n tweeën, twee andere rijders eruit remde. Ik wilde veel sneller de GT in sturen maar degene voor me veel langzamer, hierdoor moest ik uitwijken. Ik hield de motor rechtop en nadat het hele veld weer gepasseerd was vervolgde in mijn weg. Ik deed een inhaal race van jewelste. In de uitloop ronde kreeg ik een motorstoring. De motor reed in noodloop en ik kon niet meer dan 7000 toeren maken. Uiteindelijk in deze kwalificatie een 1:56,1 gereden. Deze tijd was goed voor een startpositie in groep A.

De motorstoring was helaas niet te verhelpen op het paddock waardoor ik de race heb moeten missen. De motor moest uitgelezen worden en achteraf bleek het een slecht gesoldeerd punt te wezen in de stappe motor. Dit is een kwaal van de K4/K5 modellen. De motor is nu weer piekfijn in orde en helemaal klaar voor de endurance.

Edit: Hier de foto’s. Met dank aan www.mlrp.nl

IMG_2065_tn

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl