Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

CupRace 3 Mei 2008

Written by Jeroen. Posted in Verslagen

Update: Foto’s staan online.

Afgelopen Zaterdag was de eerste CupRace van het jaar 2008. Ik was ingedeeld in groep A voor de kwalificatie. En moest dus vol aan de bak om ook de race in groep A te kunnen rijden.

De eerste kwalificatie moesten we 1 voor 1 de baan op met tussen pauzes van 15 seconde. Op de Veenslang werd je geluid gemeten daarna direct weer terug de pits in om te wachten tot iedereen weer terug is. De overige tijd was gewoon kwalificeer tijd. Ik een 1:58.312. Niet super snel.

 Quali 1

De tweede kwalificatie werden we weer 1 voor 1 de baan op gestuurd maar nu met tussen pauzes van 5 seconde. Hierdoor werd het veld beter verspreid en zouden we niet met 35 man tegelijkertijd langs de geluidspaal rijden. De kwalificatie liep erg lekker en ik reed als beste tijd een 1:56.330

Quali 2

4De gereden tijd was goed voor plaats 22 in de A groep. Er waren in totaal 28 rijders. Dus ik stond niet achteraan 😉 De start ging erg lekker en in de Strubben lag ik rond de 17de plaats. Helaas kwamen de snelle jongens mij redelijk snel alweer op de Veenslang voorbij en lag ik 23ste toen we start/finish over gingen. Het tempo ligt erg hoog in groep A. Ik werd op de lange rechte stukken op het eind meestal eruit gereden. Mijn top snelheid moet dus veranderd worden. Ik laat hier kostbare tijd liggen. In ronde 4 haalde de laatste mij in. Gelukkig kon ik wel mee komen met het laatste groepje van 4 rijders. Al met al een mooie race. Helaas werd ik laatste maar wel mijn pr verbroken naar 1:55.645

08AE9779-003

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl