Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

CupRace 17 April – To Shift or not to shift

Written by Jeroen. Posted in Verslagen

Afgelopen Vrijdag werd de eerste cuprace van 2009 verreden op Assen. Me motor was helemaal klaar en me pak hing ook al te glimmen. Ik had er mega veel zin in om de hele combinatie eindelijk eens los te mogen laten op Assen.

Ik stond ingedeeld in groep A. Ik moest dus vol aan de bak om de nieuwe motor. De motor en ik hebben al maanden samen in de garage staan knuffelen dus de band tussen ons is erg sterk. Helaas ging het tijdens de eerste kwalificatie mis. De motor wilde niet opschakelen als hij op rechte stukken reed. Dus Strubben uit in z’n twee betekende dat ik de Veenslang ook helemaal in z’n twee moest rijden. De GT uitkomend in z’n drie was dus ook start/finish in z’n drie. Dit gaf erg gevaarlijk situaties zodat ik maar van de baan afgegaan ben. Ik heb ondanks toch nog een 2:08 weten te rijden.

Zaterdag is de motor gelijk gerepareerd. Op naar 8 Mei, een vrije training in Frankrijk.

 Edit: Hier staat de foto’s.

Foto’s door Maple Leaf Racing Pictures.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl