Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

Be-Eindiging The Race Academy

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

Na lang erover nagedacht te hebben heb ik besloten om te
stoppen met instructie voor The Race Academy. Ik heb dit 5 jaar lang met
plezier gedaan. In het begin op de eigen motor maar later op de BMW. Wat een
luxe was dat, in de auto stappen en ergens op een circuit aankomen waar alles
al klaar staat.

In de loop der tijd het ik vele gezichten gezien en veel interessante
en toffe mensen ontmoet. Veel nieuwe vrienden gemaakt en een hele hoop mooie
herinneringen hieraan overgehouden.

Ik vergeet nooit meer de briefings in Alés en de gezellige
bier drink avonden op het paddock.

Jeroen.

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl