Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

500 Kilomter van Assen

Written by Jeroen. Posted in Verslagen

In het weekend van 27 en 28 September vind op het TT Circuit van Assen de "500km van Assen" plaats. Dit is een endurance van 500km (+/- 110 ronden). Ik doe hieraan mee met me Team genoten uit Team-FR.

Het team bestaat uit: Tim Looije, Mark de Groot, Angelo Loprete en Jeroen TIelen.

Houd me blog in de gaten voor meer informatie.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Reacties (1)

  • cj

    |

    als extra gaat mee CJ 😛

    Beantwoord

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl