Wie ben ik.

Welkom op mijn motor site. Ik ben Jeroen en rijd in het ProCup 600 kampioenschap. Dit jaar (2017) wordt mijn 12de seizoen dat ik SuperCup/ProCup rijd. Daarnaast was ik voorheen instructeur voor The Race Academy, Vabene Racing School, Race Cracks en bij 2 The Experience.. Op deze site staan verslagen en foto's van mijn gereden wedstrijden en daarnaast ook van mijn leventje op het paddock. ;) Veel plezier.

2010, Wie Wat Waar.

Written by Jeroen. Posted in Allerlei

2010 is alweer een tijdje bezig. Mijn kalender is al aardig gevuld en waarschijnlijk blijft hoe ook zo. Dit jaar ga ik weer de KMNV SuperCup 600 rijden met nummer 36 en op de Yamaha R6. Tevens ga ik ook weer als instructeur voor “The Race Academy” rijden en ook als marshall voor een nieuwe organisatie. Op de kalender staan veel verschillende circuit: Assen, Zolder, Mettet, Ales, Hengelo, Zandvoort etc etc. Met andere woorden, IK HEB ER ZIN IN.

Trackback van jouw site.

Jeroen

Read more about Jeroen here

Reacties (1)

  • kim andersen

    |

    have fun!

    Beantwoord

Laat een reactie achter

Copyright 2006 - 2017 Jeroen Tielen. Mail: Tyl@Tyl.nl